top of page
FINAL Bobo, Ole, Bo PHOTO by Stephen Fre

Bobo Moreno, Ole Kock Hansen, Bo Stief

Dansk trio i international klasse med sangeren BOBO MORENO  pianisten OLE KOCK HANSEN og bassisten BO STIEF.

En trio med tre kendte musikere i absolut verdensklasse - tre super erfarne og virtuose kunstnere. Trioen har etableret sig stærkt i det danske musikliv med mange, mange vellykkede koncerter. I august 2010 kom cd'en 50 ways og i 2013 udkom cd'en ”Dreamsville”. Begge cd’er har fået overstrømmende og positive roser i ind og udland. 

Repertoiret er et bredt udvalg af sange, mange af dem kendte med specielle budskaber og sangene er omhyggeligt udvalgte. Numrene tolkes i personlige udgaver med de tre musikeres originale fingeraftryk. Trioens mangeårige erfaringer, samspil og spilleglæde gør koncerterne til en nærværende oplevelse på allerhøjeste plan. Musikken er et bredt udvalg af sange fra mange meget forskellige genre.

Sangene er i centrum. Bobo Moreno er nok en af de største danske sangere nogensinde. Bobo Morenos legende musikalske sang får her i denne trio det fokus, som hans kæmpe talent fortjener.. Bobo Moreno har er meget bredt repertoire som han synger med utroligt overskud. 

Ole Koch Hansens høje klasse klaverspil, både som akkompagnatør og solist og Bo Stiefs brede klangfulde basspil på top plan fuldender trioen. 

Ole Kock og Bo Stief har siden midt tresserne været vigtig ikoner på musikscenen. De to har med deres åbne holdning til musik spillet med de fleste bl.a. Miles Davis, Stan Getz, Toots Thieleman, Ben Webster, Dexter Gordon, Chet Baker og Sanne Salomonsen for at nævne få.  

     De tre musikere har fundet en åben, underholdende og uhøjtidelig stil , som giver plads til velklingende, stemningsfyldt og virtuos musik for ALLE.

Kontakt bsbostief4@gmail.com el.26701385.

Bobo Moreno, Ole Kock Hansen, Bo Stief: Service
bottom of page