EN AFTEN MED TRE STJERNER.

Sangeren BOBO MORENO spiller sammen med pianisten OLE KOCH HANSEN og bassisten BO STIEF. En trio med tre kendte musikere i verdensklasse - tre super erfarne og virtuose kunstnere. Trioen har gennem de sidste år etableret sig stærkt i det danske musikliv med mange vellykkede koncerter. I august 2010 kom cden 50 ways som kun har fået overstrømmende og positive roser i ind og udland.

FINAL-Bobo-Ole-Bo-500px

Repertoiret er et bredt udvalg af sange, som har stor betydning for de tre musikere. Mange af sangene er kendte, har specielle budskaber og er omhyggeligt udvalgte. Numrene tolkes i personlige udgaver med de tre musikeres originale fingeraftryk. Musikken er et bredt spektrum af sange fra mange meget forskellige genre. Sangene er i centrum. Bobo Morenos legende musikalske sang får her det fokus, som hans kæmpe talent fortjener. De tre musikere har fundet en åben, underholdende og uhøjtidelig stil, som giver plads til velklingede, stemningsfyldt og virtuos musik. Ole Kock og Bo Stief har siden midt tresserne været vigtig ikoner på musik scenen. Har med deres åbne holdning til musik spillet med de fleste bl.a. Miles Davis, Stan Getz, Toots Thieleman,Ben Webster, Dexter Gordon, Chet Baker Sanne Salomonsen for at nævne få .

Det er ikke jazz, men alligevel lidt. Det er ikke soulet, men i et par numre er det absolut. Det er lidt poppet - nogle gange. Det er Bobo, Ole og Bo, der spiller sine favoritsange.

Musikalitet, alvor, engagement, humor, spilleglæde og kontakt med publikum er kodeordene for disse tre musikeres optimistiske show af allerhøjeste klasse. Tre verdensberømte musikere fra dette land har fundet sammen i denne udadvendte fantastiske trio, der spiller musik, der berører alle. Cd 50 Ways august 2010.

After